Новите “Досиета Х” може да са само пролог към нов сериал с други герои

В последните серии от сезон 2016 в действието се очаква да влязат двама млади агенти – Милър и Айнщайн. Предполага се, че именно те ще поемат щафетата от опитните, но позастарелите и вече не така активни и любознателни като преди Мълдър и Скъли.

“Досиетата Х” са твърде успешна поредица, за да си въобразява човек, че всичко ще се размине само с 6 нови серии, пък били те и с оригиналните агенти Мълдър и Скъли, които преди дни отбелязаха своето официално завръщане, благодарение на компанията FOX. Може би на това се дължат както слуховете, че мини-сериалът The X-Files ще сложи началото на нов пълнометражен филм за паранормалните приключения на двамата от ФБР, така и на нови предположения, според които започващия мини-сериал може да се окаже пролог към нов сериал, но вече с други герои. Точно такива прогнози изказват запознати с телевизионния пазар, като се аргументират точно с минималното (засега) количество нови серии и липсата на интрига в действията на Мълдър и Скъли.

The X-Files

Според наличната информация, в последните серии от сезон 2016 в действието ще влязат и двама млади агенти – Милър и Айнщайн. Предполага се, че именно те ще поемат щафетата от опитните, но позастарелите и вече не така активни и любознателни като преди Мълдър и Скъли. И в това няма да има нищо чудно – смяната на поколенията в дълго излъчваните сериали е нещо обичайно, а и в случая ефектът сигурно ще бъде позитивен, тъй като няма да се получи просто рестартиране на историята, а логична приемственост и, да се надяваме, нещо още по-свежо.

Разбира се, ключовата дума тук е “предположения”, тъй като окончателно решение за евентуалното продължаване на “Досиетата Х” с нови серии и нови герои все още няма. Много е вероятно такова да бъде взето едва след сериозен анализ на рейтингите (в момента 8,7 в IMDb) и излизането на последната 6-та серия от мини-сериала The X-Files, която трябва да бъде излъчена на 22 февруари 2016 г.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.