Искате яка видеокарта за Коледа? Спечелете я с новата игра на Sapphire

Sapphire Nitro Radeon R9 390 8G е видеокарта, която всеки геймър би желал в своята РС система, а сега всеки от вас има шанс да си я подари за Коледа. Ето как

Краят на декември е времето за голямото раздаване на подаръци, а освен от близките си такива нерядко можем да получим и от технологичните компании, макар и в повечето случаи под формата на промоции и намаления. Някои компании обаче са готови да дават и истински подаръци, включително доста скъпи такива, каквато е видеокартата Sapphire Nitro Radeon R9 390 8G. Едва ли ще имате нещо против да получите такъв подарък по Коледа, нали?

Sapphire Nitro Radeon R9 390 8G

Е, от днес имате шанса да си спечелите тази мощна геймърска видеокарта, без особени усилия. За целта е достатъчно да отговорите правилно на няколко въпроса във Facebook страницата на новата игра на Sapphire и PCWorld.bg, която организираме специално за Коледа. Ако пък искате да увеличите шанса си да сте големият късметлия в тази игра, можете да се възползвате от Големия жокер, който имате в лицето ето на тази статия.

Както вече можете да се уверите сами, въпросите са само 4, а отговорите им – съвсем лесни. Очакваме вашите до 18 ч. на 20 декември, а късметлията ще научи името си скоро след края на играта.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.