Започна продажбата на билети за филма Star Wars: The Force Awakens

Lucasfilm обяви официалния дебют на трейлъра на филма, който ще се състои утре, вторник, 20 октомври, като едновременно с това публикува и официалния постер на филма. А от днес в големите кино вериги в България и по света започва и продажбата на билети за премиерата на “Междузвездни войни: Силата се пробужда”, която ще се състои на 18 декември.

Настоящата кино-година ще получи достоен завършек с планираната за 18 декември премиера на поредния епизод от култовата сага за Междузвездните войни - Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Досегашният опит показва, че интересът на широката публика към поредицата е огромен, така че създателите и разпространителите на Епизод VII се готвят да посрещнат зрителския наплив още от сега. Естествено, започва и “подгряването” на аудиторията: Lucasfilm обяви официалния дебют на трейлъра на филма, който ще се състои утре, вторник, 20 октомври, като едновременно с това публикува и официалния постер на филма (на снимката долу е неговият българоезичен вариант).

А от днес в големите кино вериги в България и по света започва и продажбата на билети за премиерата на “Междузвездни войни: Силата се пробужда” (а от Forum Film България не пропускат да ни го подчертаят многократно с няколко зрелищни визии).


Започна продажбата на билети за филма Star Wars: The Force Awakens

© PCWorld България, pcworld

За самия филм  вече се знае достатъчно много, така че няма да преразказваме фактите, като ще припомним само основните факти. Този път, за да ни изпратят  “в една далечна галактика” усилия обединяват Lucasfilm, режисьорът-визионер Джей Джей Ейбрамс, както и сценаристите Лорънс Каздан и Майкъл Арнд. Подготвен е и солиден актьорски състав, включващ и познатите още от хронологично първите епизоди любимци на феновете Харисън Форд (Хан Соло), Марк Хамил (Люк Скайуойър) и Кари Фишър (Принцеса Лея).


Започна продажбата на билети за филма Star Wars: The Force Awakens

© PCWorld България, pcworld

Сред актьорите са също Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Домнал Глийсън, Антъни Даниелс, Питър Мейхю и Макс фон Сюдов. Катлийн Кенеди, Джей Джей Ейбрамс и Брайън Бърк са изпълнителни продуценти.


Започна продажбата на билети за филма Star Wars: The Force Awakens

© PCWorld България, pcworld

Сега очакваме с нетърпение и публикуването на официалния трейлър на Star Wars Episode VII: The Force Awakens и, разбира се, ще ви информираме своевременно за появата му, веднага щом и ние научим за нея.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.