HackConf 2015 – мотивационната равносметка

Около 1500 посетители правят първото издание на мотивиращата ИТ конференция HackConf 2015 доста успешно.

ИТ мотивацията на протеклата преди седмица конференция HackConf 2015 изглежда повече от успешна. Макар и проведена за първи път у нас, тази инициатива на младежите от Хак България отбелязва доста зрелищен и посещаван дебют.

За конференцията са взети общо около 1600 билета, като по време на конференцията организаторите са "чекирали" 1300 уникални посетители и към 200 неотбелязани / без билети.

И през двата дена на събитието залата беше пълна, а хората слушаха с интерес, след което си говориха и разпитваха лекторите, ангажираха се с партньорите и участваха в интересните игри.  Събитието беше стриймвано на живо в интернет , като live streaming сесията се гледаше от между 200 и 300 човека.

С други думи, началото изглежда повече от успешно, а младите ИТ таланти у нас изглежда имат нужда от подходяща мотивация. За щастие, такава изглежда няма да липсва, защото нищо чудно събитието да стане редовно. И ако този път сте го пропуснали, можете да се подготвите за следващото. Имате възможност да усетите от атмосферата му още сега – например като разгледате снимките от конференцията на нейната Facebook страница или като изгледате краткото highlight видео по-долу.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.