Заглавието на филма “Прометей 2” ще бъде Alien: Paradise Lost

А лентата няма да бъде пряка предистория на сериите от “Пришълецът”, разкрива още самият създател на култовите филми – Ридли Скот. Всъщност поред режисьора ще има минимум три части на филма “Прометей”, а история на ксеноморфите ще бъде разкрита изцяло чак в последната от тях.

За почитателите на Sci-Fi/ хорър филмите , вселената на “Пришълецът” е култово място за страх и бягство от действителността от над три десетилетия насам. Преди няколко години по кината излезе и нещо като параден вход към нея – филмът “Прометей” на Ридли Скот, който имаше за цел да обясни откъде всъщност са се взели ксеноморфите, кои са техните създатели и пр.

Част от отговорите на тези въпроси вече бяха дадени в първия “Прометей”, но сега Ридли Скот вече работи и над втората част на този филм. А според самия режисьор дори в тази втора част на филма няма да бъде направена пряка връзка или преход от “Прометей” към “Пришълците”, въпреки че първообразът на ксеноморфът вече беше показан в първата част на предисторията.


Заглавието на филма “Прометей 2” ще бъде Alien: Paradise Lost

© PCWorld България, pcworld

Всъщност Ридли Скот разкрива, че ще заснеме минимум три части на филма “Прометей”, като цялата история ще се разкрие окончателно чак в неговата трета или дори четвърта част. Какво можем да очакваме след това? Е, ако се съди от досегашните практики на Холивуд – най-вероятно римейк на отделните серии на “Пришълецът” и/или заснемане на нови приключения на така любимата им героиня Елън Рипли.

Колкото до “Прометей 2”, то официалното заглавие на тази част според Ридли Скот ще бъде Alien: Paradise Lost .

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.