3D изкуства и компютърна графика отново са на дневен ред през октомври

Топ експерти в областта на компютърната графика, включително световни имена в гейм индустрията, ще представят работата си на конференцията CG2 CodeforArt през октомври в София, която ще събере за пети път заинтересованите от 3D изкуствата, архитектурната визуализация, анимацията, визуалните ефекти, игрите и програмирането.

Почитателите на компютърната графика и всички изкуства, свързани с нея, отново ще имат възможност да научат всичко най-интересно от новите тенденции и то лично от топ-експерти в бранша. Съвсем скоро, през октомври, те ще имат възможност да прекарат четири дни, посветени на архитектурната визуализация, анимацията, визуалните ефекти, игрите и програмирането и в компанията на експерти на компании като UBISOFT, CRYTEK, Worldwide FX studio, Meshroom, студио MODE, Ачерно и Visual Method. Това ще стане възможно на конференцията CG2 CodeforArt, която се организира за пета поредна година от българската компания Chaos Group, разработваща световно известния рендъринг софтуeр V-Ray.

„За нас е важно да развиваме общността от 3D артисти и програмисти в България, тъй като триизмерната визуализация става универсален визуален език в целия свят и ние държим българите да са сред най-добрите в тази област,“ аргументира събитието Петър Митев, съосновател и изпълнителен директор на Chaos Group.

Конференцията ще се проведе в Интер Експо Център София, а програмата в трите дни на конференцията е посветена на следните три основни теми:

  • 17 октомври: Визуални ефекти и игри
  • 18 октомври: Архитектурна визуализация
  • 25 октомври: Програмиране в областта на компютърната графика

За още подробности  и регистрация организаторите препоръчват официалния сайт на CG2 CodeforArt.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.