Видео на деня: Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+ в действие

Докато чакате новите флагмански смартфони Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+ на на Samsung да излязат на нашия пазар, можете да хвърлите подробен първи поглед към тях и чрез официалните видеоматериали на компанията.

От шумния глобален анонс на новите върхови смартфони Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+ още няма и седмица, така че хората, които могат да се похвалят, че са ги подържали в ръцете си, съвсем не са много. Не са много и колегите, които са го правили, а ако има такива, те са главно от големите международни издания.

Разбира се, най-големи възможности за упражнения с тези новите апарати са имали самите служители на Samsung, които са решили да се възползват от своето привилегировано положение и да заснемат своя „първи поглед“ и към двата модела. Както може да се очаква, резултатът няма много общо с обективните подробни обзори на независимите журналисти, но въпреки това четирите видео клипа по-долу все пак могат да се окажат доста полезни за вас, ако нямате търпение да разгледате Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+ в повече или по-малко реални условия.

Но пък в същото време десетина минути видео може да разкаже повече от хиляди думи, дори когато идва от производителя. Точно поради тази причина решихме да събърем клиповете на едно място, така че да ви е максимално удобно да ги гледате. Ето ги:

Samsung Galaxy Note5

Official Hands-on – Design

Official Hands-on – S Pen & Entertainment

Samsung Galaxy S6 edge+


Official Hands-on – Design

Official Hands-on – Entertainment

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.