Хай-тек конференцията HackConf 2015 ще мотивира ИТ таланти

Събитието, което ще се проведе през септември в НДК, е безплатно и е ориентирано към начинаещи програмисти и ИТ специалисти, студенти и ученици, любители и ентусиасти от цялата страна. Основна негова цел е да им даде насока, да ги мотивира и да ги ориентира за по-нататъшното им развитие в ИТ сферата.

Мотивацията е ключ, който липсва на повечето места в ИТ индустрията. Това е и едно от липсващите звена на образованието в България. Така смятат младите хора от Хак България, които обаче имат идея как да се справят с този проблем. За целта те организират технологична конференция на 19-ти и 20-ти септември в НДК.

Събитието HackConf 2015 е ориентирано към начинаещи програмисти и ИТ специалисти, студенти и ученици, любители и ентусиасти от цялата страна. То има и съвсем ясна цел - да бъде конференция за мотивация и посока за всички хора, учещи се и желаещи да се развиват в ИТ сектора в България.

Според организаторите, програмата на конференцията ще се опита да покрие всички най-важни теми, свързани с мотивацията на настоящите и бъдещи ИТ специалисти. Сред тях са: Програмиране и разработка на софтуер, Internet of Things & Hardware, Математика и Алгоритми, Да се научим как да учим, Маркетинг и как се продават нещата, които ползваме?, Предприемачество, Open Source технологии и Кариерно развитие.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация на официалния сайт на HackConf 2015. Повече информация за него може да се намери също във Facebook страницата на конференцията,  а актуални новини има и в нейния официален блог, поддържан от Хак България.

В заключение ето няколко думи за предстоящата кариерно-мотивираща конференция HackConf 2015 и лично от самите организатори:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.