Гейм промо-пакети вече и с процесори Intel

Нова промоционална инициатива на Intel и Вали Компютърс два възможност за подарък под формата на GRID Autosport, Counter-Strike: Global Offensive, in-game upgrades в Lego Minifigures Online, едномесечен безплатен достъп до Final Fantasy XIV и in-game бонуси за World of Tanks. Предложението важи до 30 юни и при закупуване на процесори Core i5,i7 или всякаква РС система.

Комбинирането на актуални гейм заглавия с различни компютърни компоненти става все по популярно, докато производителите и доставчиците на хардуер се опитват да съживят позастиналите през последните години продажби в традиционния РС сегмент. Т.нар. промо-пакети от тип видеокарта+игра са дългогодишна традиция, но напоследък виждаме подобни “бъндъл” оферти и с други изделия като дънни платки например. А подобни пакети вече се правят и с процесори на Intel.

Това става посредством нова промоционална инициатива на силициевия гигант и родния дистрибутор Вали Компютърс, която продължава до 30 юни. Казано по-точно, при закупуване на процесори Core i5,i7 или всякаква РС система (в т.ч. лаптоп, компютър или Gigabyte Brix мини-компютър) потребителите ще получават като подарък модерни игри като GRID Autosport, Counter-Strike: Global Offensive и in-game upgrades в Lego Minifigures Online, а също едномесечен безплатен достъп до Final Fantasy XIV и in-game бонуси за World of Tanks.

Според Вали Компютърс това е чудесен подарък за цялото семейство от Intel и най-добрите гейминг студия. В крайна сметка, ако човек е решил да инвестира в нов компютър или ъпгрейд с по-съвременен процесор с цел гейминг, защо да не се сдобие и с легално копие на интересна игра?

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.