Втори тийзър на Star Wars Episode VII пояснява историята

А ако се съди от милионите гледания на втория трейлър на Star Wars Episode VII, отбелязани само за денонощие, новият филм за звездната сага се очертава като поредния касов хит от поредицата.

Режисьорът Джей Джей Абрамс продължава да дразни почитателите на култовата кино-сага на Джордж Лукас с кратки „тийзъри“ за предстоящия седми епизод от поредицата Звездни войни - Star Wars Episode VII: The Force Awakens (Пробуждането на силата).

Star Wars Episode VII

Въпреки, че въпросното видео все още не е качено в официалния сайт на въпросния епизод, то доста успешно циркулира в YouTube, където от вчера насам вече е събрало близо 13,7 млн. гледания (към момента на тази публикация). Това със сигурност е индикатор за интереса на публиката към Епизод 7, чиято премиераю трябва да се състои на 18 декември 2015 г.

Колкото до самия втори трейлър на филма, той разкирва малко повече от историята, която ще бъде разказана в него. По всичко личи, че зрелищни и ефектни космически битки няма да липсват, а в края на видеото виждаме и една приятна изненада с появата на двама стари познайници: Хан Соло и „самоходния губер“ Чюбака.

И както казва Хан: „… we’re home ...“. Вижте сами:


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.