Game Ninja 2015 - най-интересното от финалите

Кратка видео равносметка на финалите на Game Ninja 2015 и интереса към турнирите, събрала през обективите на AFK TV някои от най-интересните в по-малко от две минути.

Кулминацията на най-прясното издание на Game Ninja 2015 се състоя точно преди 20 дни, но финалите на живо в НДК сигурно все още са съвсем пресни в съзнанието на почитателите на гейминга, които бяха там. Те със сигурност вече знаят и кои са победителите в трите състезания, а също и каква е равносметката от тазгодишното турнирно събитие, което счупи всичките си досегашни рекорди, а, както се оказа, и не само тях.

Сигурно има и немалко хора, които са имали желание да дойдат, но са били възпрепятствани поради една или друга причина (като например сибирския сняг, който падна на 6-7 март). В интернет вече има достатъчно материали, за да знаят те какво са изпуснали, но въпреки това колегите от  AFK TV направиха и още едно обобщително видео, събрало някои от най-интересните моменти от финалите и данни за резултатите в по-малко от две минути.


Game Ninja 2015 - най-интересното от финалите

© PCWorld България, pcworld

Използваме случая отново да благодарим на всички спонсори, партньори-съучастници, участници и зрители в турнирите, които ни подкрепиха със своя интерес и усилия.

А на тези, които не са успели да се включат или да спечелят нещо този път, ще препоръчаме само да не униват, защото следва продължение … и то по-скоро, отколкото си мислите.


Game Ninja 2015 - най-интересното от финалите

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.