Telerik Academy стартира нови безплатни технологични семинари

Обученията са част от новата поредица „Telerik Academy Plus“ и се провеждат веднъж месечно в учебния център на инициативата в София. Сезонът започва с обучение на тема „JavaScript.next, а следващите три семинара ще са на тема “Разработка на игри”.

Ежемесечни безплатни технологични семинари и за напреднали в рамките на новата поредица Telerik Academy Plus започват само след дни, откривайки пролетния сезон на поредицата образователни крусове за софтуерни инженери към “Академията на Телерик”. Сезонът започва с обучение на тема „JavaScript.next”, което ще се проведе на 28 март 2015 г. от 11:00 до 15:00 ч. в учебния център на инициативата в ж.к. Младост 1А в София. Следващите семинари - през април, май и юни - ще бъдат на тема „Разработка на игри“.

В случай, че сте пропуснали, нициативата „Telerik Academy Plus“ цели да предостави възможност за допълнително обучение на разработчици с опит, които искат да придобият нови технически умения и да се запознаят с актуалните тенденции в програмирането.  За разлика от материала в редовните курсове в „Академията на Телерик“, който е насочен към начинаещи програмисти, съдържанието на семинарите е за напреднали и представя най-новите подходи и инструменти за разработка на уеб и мобилни приложения.

Участието в семинарите е безплатно и единствено се изисква предварителна регистрация на уебсайта на инициативата. Обученията, които се водят от технологичните лектори в „Академията на Телерик“, се записват на видео и се споделят на уебсайта за свободно гледане. Всяко обучение се посещава от около 120 участници.

Telerik Academy Plus

„Telerik Academy Plus“ стартира през юни 2014 г. В рамките на инициативата досега бяха представени Twitter Bootstrap, програмният подход Reflection, новите версии на езика C#, средата за програмиране Visual Studio, една от най-известните библиотеки от инструменти за потребителски интерфейс (UI) и функционалности за JavaScript – Telerik Kendo UI, както и платформата за създаване на приложения ASP.NET, езикът Python и др.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.