Пришълецът 5 ще е директно продължение на първите два филма

Нийл Бломкамп ще се опита да пренапише историята на Alien вселената по такъв начин, сякаш третата и четвъртата част на поредицата изобщо не са се появявали на екран.

Обявеният съвсем наскоро пореден филм от култовата поредица за Пришълците ще бъде продължение на първите два филма от поредицата за кръвожадното, трудно убиваемо извънземно.

Това става ясно от поредна информационна утечка в Мрежата, която касае плановете на режисьора Нийл Бломкамп. Очевидно южноафриканският творец ще се опита да пренапише историята на Alien вселената по такъв начин, сякаш третата и четвъртата част на поредицата изобщо не са се появявали на екран.

С други думи, става въпрос за съвсем нова сюжетна линия, за която Бломкамп разчита да направи снимания от него филм “генетичен близнак” на първите два епизода от поредицата и като план за развитие на сюжета, и като зрителско възприятие.


Пришълецът 5 ще е директно продължение на първите два филма

© PCWorld България, pcworld

По думите на актрисата Сигурни Уийвър, новият филм ще постави точка в историята на героинята Елън Рипли. Засега обаче не е ясно как и дали на новата история ще влияе продължението на филма “Прометей”, който се снима от Ридли Скот.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.