С билет за финалите на Game Ninja 2015 печелите “по default”

Започна продажбата на билети за финалите на Game Ninja 2015, а всеки закупен онлайн билет автоматично участва в томбола с награди, която ще бъде разиграна по време на събитието в НДК.

Вече със сигурност знаете: Game Ninja – един от най-големите гейминг турнири в България – се завръща през 2015 г. с още по-внушителни размери и награди! За пръв път към турнирите по League of Legends и Counter Stike: Global Offensive ще има и състезание по Dota 2. За пръв път наградният фонд ще достигне 20 000 лева!  И за пръв път финалите ще бъдат проведени на живо!

Game Ninja 2015 започва на 7 и 8 февруари с първите квалификации по Counter Strike:Global Offensive, Dota 2 и League of Legends. Финалите по трите игри ще бъдат проведени на живо на 7 март в зала 3 на НДК и се очаква да бъдат посетени от над 2500 души. Там посетителите ще могат да се срещнат лично с топ геймъри и да станат свидетели на това как най-добрите български отбори по League of Legends, Counter Stike: Global Offensive и Dota 2 се борят за победата! Освен това посетителите на финалите ще могат цял ден да се забавляват с косплей, различни игри, гейминг щандове на изложители и др.

Входът за финалите е с билети, които вече се продават през онлайн системата на Ticketpro, както и офлайн през партньорската мрежа на организацията!

Билетите струват само 5 лв., а срещу тази символична сума всеки получава шанс за страхотни награди. Защото всеки билет, закупен преди 7 март, участва в томбола, която ще бъде разиграна по време на събитието в НДК!

Ограничения за присъстващите на финалите няма, но е добре да се има предвид, че лицата на възраст под 14 години посещават обществени места след 20:00 часа единственно с родител или попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от тук. 

Осигурете си присъствие на финалите на Game Ninja 2015 и се сдобийте с шанс за награда още сега!

Още актуална информация за събитието може да се намери на официалния сайт на Game Ninja.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.