Cooler Master отново предизвиква кейс-модърите на конкурс

Започва едно от най-големите модинг събития на годината – организираното от Cooler Master състезание Case Mod World Series, в което ще бъдат раздадени $20 000 в брой и множество награди под формата на скъп хардуер.

Превръщането на компютърната кутия в зрелищно произведение на изкуството е нещо, което сигурно пали въображението на мнозина РС ентусиасти. А в самото начало на 2015-а идва и един добър повод това въображение да бъде освободено и реализирано в едно от най-големите модинг събития на годината - организираното от Cooler Master състезание Case Mod World Series.

Според официалната информация от компанията, тазгодишното жури се състои от някои от най-изтъкнатите в света модъри. А благодарение на подкрепата от компании като Dremel, Intel, Asus, OCZ и GeIL, в тазгодишното издание на конкурса ще бъдат раздадени $20 000 в брой и множество награди под формата на скъп хардуер.

Тази година са предвидени две основни категории за участие, наречени “‘Tower Mod” и “Scratch Build”. Има и нова награда – за “Изгряваща звезда” (Rising Star), носителят на която също ще бъде избран от журито. Разбира се, ще има и награда “Избор на публиката (People’s Choice),  която ще бъде определено изцяло на базата на гласуванията на потребителите.

Модинг конкурсът Case Mod World Series 2015 е стартирал официално на 7 януари, а за участие в него ще трябва да се кандидатства най-късно до 7 февруари. Повече информация за състезанието може да се намери на неговия официален сайт.


Cooler Master отново предизвиква кейс-модърите на конкурс

© PCWorld България, pcworld

А ако междувременно искате да почерпите малко вдъхновение и да видите кои модърски дизайни от конкурса миналата година са залегнали в основата на някои от най-зрелищните тазгодишни модели РС шасита, можете да погледнете малко по-долу.


Cooler Master отново предизвиква кейс-модърите на конкурс

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.