AMD ще популяризира продуктите си с комикси

AMD изготви Ръководства-комикси за промоциите на своите APU е подготвила AMD с цел да улесни потребителите и да комуникира по-ясно своята инициатива към тях.

В стремежа си да стимулира разпространението на свои6те изделия производителят на процесори и графични решения AMD е подготвила нестандартна инициатива. Тя идва под формата на комикси представящи стъпка по стъпка действията, чрез които купувачите на APU чипове могат да се възползват от предложенията на фирмата.

По думите на компанията, тя прави това с цел да улесни потребителите и да комуникира по-ясно своите промо инициативи. Картинките всъщност демонстрират колко лесно е на практика потребителите да поискат полагащите им се кодове на игри с покупката на определен продукт . От AMD информират и за нови заглавия като LEGO Batman 3: BeyondGotham, които са достъпни за клиенти закупили определени лаптопи или десктопи с AMD APU.

От компанията също така съобщават за пускането на нова вълна “насърчителни пакети” с игри за ритейлърите в канала точно за предколедния период. Има две ясно различими промоции – кампанията NeverSettle: SpaceEdition, която определя награди за купувачите на РС снабдени с високопроизводителни AMDRadeon графични карти, и промоционния пакет IfItCanGame, от който могат да се възползват напазарувалите системи с AMD APU FX процесори, както и с чипове от серитеA10 и A8.


AMD ще популяризира продуктите си с комикси

© PCWorld България, pcworld

След закупуване на посочените APU продукти, клиентите могат да получат това, което им се полага от промоцията „IfItCanGame“, като пуснат програмното средство ‘AMD ProductVerification’и следват инструкциите как да изтеглят избраната от тях игра. LEGO Batman 3: Beyond Gothamе само една от достъпните игри за клиенти закупили AMD FX или A10 APU-базирани системи, поясняват от компанията.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.