Фонотеката Google Play Music вече е достъпна и в България

Локалното издание на Google Play Music дава възможност за безплатен тест в рамките на един месец, след което достъпът за услугата ще струва 8 лв. месечно.

От днес, 4 ноември, музикалната уеб услуга Google Play Music вече е достъпна и за нашата страна, осигурявайки на родните потребители с всякакви устройства достъп до огромна музикална библиотека, съдържаща песни, продуцирани както от най-големите звукозаписни компании, така и от най-добрите местни и независими лейбъли.

Всъщност Google Play Music осигурява три услуги на едно място. Първо, разполагате с опция за идентификация и запазване на цялата ви музика в облака. Напълно безплатно можете да добавите до 20 000 песни и да ги слушате онлайн и офлайн на всяко Android или iOS устройство.

Второ, Google Play предлага абонамент за музикален стрийминг наречен All Access. Срещу месечна такса, вие можете да слушате повече от 25 милиона песни. Можете също да създавате плейлисти и собствени радио станции и да ги слушате от телефона си, таблета или компютъра си, както и офлайн от всяко Android или iOS устройство.

Трето, имате на разположение набор от музика, която можете да си купите и да ползвате „завинаги“ в облака. Можете и да споделяте с приятели през Google+, където тя също ще бъде налична, обещават още от интернет гиганта.

Освен това Google Play Music дава възможност за създаване радио станция без рекламно съдържание,. Има и бутон “I’m Feeling Lucky Radio”, който е аналог на бутона в търсачката  ‘Чувствам се късметлия’. Натиснете го и ще получите микс от песни, които (според Google) ви подхождат в момента. Можете да добавяте, премахвате или пренареждате станцията си и да следите всичко ново. А можете и да разглеждате препоръки от екипа на Google и да търсите песни по различни жанрове.


Фонотеката Google Play Music вече е достъпна и в България

© PCWorld България, pcworld

Локалното издание на Google Play Music дава възможност за безплатен тест в рамките на един месец. След това се плаща месечната такса на стойност 7,99 лв. Според официалната информация, след 7 януари 2015 г. месечната такса ще бъде 8.99 лв./месец след първите 30 дни безплатно ползване.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.