ARTMODDING: нов, уникален конкурс на PC World

Artmodding е конкурс за артистично модифициране на технологични продукти с акцент върху ексклузивността, индивидуалността и изкуството

Индивидуалност. Уникалност. Ексклузивност. Всеки иска да има нещо, което другите не притежават, или поне да се чувства така, дори и да не е съвсем вярно. Затова и много компании пускат лимитирани серии на свои продукти, предлагат продукти с различни възможности за персонализация или пък поддържат различни инициативи в тази насока. В допълнение има много студиа, които модифицират вече готови продукти на други компании - по поръчка или не - и ги препродават.

Ние също обичаме уникалните неща и изживявания. И знаем, че и вие сте такива. Затова решихме да ви направим предложение, което не можете да откажете - сами да модифицирате страхотни джаджи! И не само ви гарантираме, че ще изпитате страхотно удоволствие от креативния процес, но и накрая всеки уникален продукт, който сте създали, ще остане за вас!

Всичко, което трябва да направите, е да се включите в първото издание на новия конкурс на PC World Bulgaria - Artmodding (Артмодинг) - конкурс за артистично модифициране на технологични продукти с акцент върху ексклузивността, индивидуалността и изкуството. Проектът е уникален и първи по рода си в България!

Мисията на Artmodding – ексклузивност и уникален дизайн

Целта на Artmodding е да постави фокус върху индивидуалността, креативността и ексклузивността в света на съвременните джаджи.

С този проект PC World Bulgaria свързва хардуерните производители с креативните потребители, като по този начин осигурява на участниците в конкурса нови хардуерни продукти, които да модифицират по артистичен начин. След конкурса тези продукти остават за участниците. Така те сами стават създатели на уникални технологични произведения на изкуството!

Журито – PC World, ICT Media и Rockacoca

В конкурса ще има жури, което ще оценява проектите за артмодинг на кандидатите и ще избере най-добрите от тях. То включва Антон Арсенов, главен редактор на PC World Bulgaria, Тихомир Иванов, онлайн мениджър в ICT Media, и Соня Анастасова, съосновател и художник в студиото за артистична модификация и алтернативна мода Rockacoca (Рокакока).

В допълнение и публиката ще има възможност да избере свой фаворит, който да продължи напред.

Старт!

Artmodding стартира официално на 22 октомври и ще продължи през ноември и декември!

Повече подробности за конкурса можете да намерите в специалната уеб зона, която съдържа цялата информация за проекта.

Нямаме търпение да видим на какво сте способни!

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.