Game Ninja 2014 завърши, да поздравим победителите!

Тазгодишната серия онлайн турнири Game Ninja, организирани от PC World България и ESL, завърши, равносметката от онлайн битките вече е направена, а наградите за победителите – готови да зарадват новите си собственици.

Проблемът с приятните неща е, че обикновено приключват бързо и неусетно. Така се случи и с голямата онлайн надпревара Game Ninja, организирана за втора поредна година от PC World България в сътрудничество с нашите партньори от българската лига по електронни спортове (ESL). Серията турнири продължи точно един месец и след няколко квалификационни турнира, в края на миналата седмица бяха проведени и финалите в трите тазгодишни гейм серии, включващи съревнования в дисциплините League of Legends (във формати 5срещу5 и 1срещу1) и World of Tanks (3срещу3). И след времето, необходимо за обработка на резултатите, вече можем да направим кратък обзор на случилото се през последния месец и да оповестим най-добрите "гейм нинджи" в тазгодишното издание на онлайн мега-състезанието.

Ето каква е равносметката след финалните битки и статистиката от тазгодишната активност на участниците в игрите:

В дисциплината League of Legends 5vs5 тази година бяха регистрирани 505 участници от 101 отбора (51 за Квалификация 1 и 50 за Квалификация 2). След равностойни онлайн сблъсъци бяха излъчени и

ПОБЕДИТЕЛИТЕ

1. HeadshotBG

2. Biskvitki Zakuska

3. beth Project

Не по-малко оспорвани бяха и индивидуалната надпревара ввъв формата League of Legends 1vs1, където бяха регистрирани общо 487 играчи (192 за Квалификация 1 и 295 за Квалификация 2), а почетната стълбица изглежда по следния начин.

ПОБЕДИТЕЛИ

1. shripel

2. Cavaradossi

3. Olymps

Game Ninja 2014 summary LoL

В зрелищните бронирани битки от света на World of Tanks (формат 3vs3) се включиха общо 56 отбора (168 играчи) - 33 за Квалификация 1 и 23 за Квалификация 2. Най-коравите танкисти, които оцеляха до край и обраха лаврите са от следните три екипажа:

ПОБЕДИТЕЛИ

1. TDS

2. Loaded Dice

3. BGTF Drinkers Team


Game Ninja 2014 завърши, да поздравим победителите!

© PCWorld България, pcworld

Тук е мястото да честитим на победителите, които скоро ще получат своите награди, обявени в официалния сайт на турнирната инициатива Game Ninja и възлизащи на обща стойност над 8600 лв (плюс още 1600 лв. с раздадените в отмболите на нашата Facebook страница). Припомняме, че след предаванията на предават на живо по AFK.TV , клипове от турнирите, придружени с коментари, се качват и във VBOX7, където все още могат да бъдат преглеждани свободно онлайн от всички желаещи.

Благодарим от сърце на всички участници и зрители в турнирите, на които обещаваме още много забавления и награди, на каквито читателите на PC World могат да разчитат и след края на турнира Game Ninja – чак докато дойде време за следващия. В заключение предлагаме и кратка обобщителна инфографика за тазгодишната инициатива, която, по всичко личи, беше по-масова, по-богата и по-успешна от миналогодишното издание. Благодарим Ви! 


Game Ninja 2014 завърши, да поздравим победителите!

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.