VIVA Books и Ciela ще ни крият книгите

Порталът за електронни книги и издателството стартират забавна лятна игра за родните книгомани, наречена “Лов на книги” и предизвикваща участниците да откриват скрити книги някъде в София. Ще има и голяма награда.

Четец за електронни книги ще има възможност да спечели някой от участниците в нова забавна игра на VIVA Books - стартиралият през април портал за електронни книги на VIVACOM. Новото лятно забавление се нарича „Лов на книги” и се организира от една от най-големите електронни книжарници в България, Ciela.com, съвместно с фотографа Манол Дончев.

Лов на книги

Според официалната информация, играта ще протече до края на август, като в посочения период участниците в надпреварата трябва да открият скрити някъде в София книги. По време на състезанието организаторите периодично ще пускат снимки-улики, направени от Манол Дончев, които да насочват по-конкретно към мястото, където се намира книгата.

Предположенията на други участници, общи насоки за търсения обект, както и най-новите снимки-улики могат да се открият във Facebook страницата „Лов на книги”, а още информация може да бъде намерена също на страницата на фотографа Манол Дончев, както и на сайта на електронната книжарница Ciela.com.

Победителите, открили книгите в отделните етапи на играта, ще участват в томбола за специалната награда, която, както споменахме е, електронен четец. Името на късметлията ще бъде изтеглено след края на лова на книги.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.