LG стартира услугата си 3D World за достъп до 3D съдържание

Българските потребители на LG CINEMA 3D Smart TV ще бъдат сред първите, които ще могат да се възползват от висококачественото триизмерно съдържание, осигурявано чрез услугата.

По-малко от седмица след като представи у нас най-новото си поколение CINEMA 3D Smart телевизори, компанията LG Electronics анонсира световния старт на една много съществена за тях услуга. Тя се нарича 3D World и ще предоставя достъп до разнообразно 3D съдържание с високо качество, информират от компанията. Новата услуга 3D World първоначално ще бъде достъпна за собствениците на телевизори от серията LG CINEMA 3D Smart TV в около 70 държави, сред които и България.

3D World е наследник на приложението за Smart телевизори на LG 3D Zone, което компанията представи миналата година, уточняват от LG. Подобрената му версия осигурява още по-богат избор от висококачествено 3D съдържание чрез икона за бърз достъп на главното меню Home Dashboard. Освен това потребителите имат възможност да избират от от няколко тематични категории,


LG стартира услугата си 3D World за достъп до 3D съдържание

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация, LG планира в бъдеще да разшири партньорските си взаимоотношения с световни доставчици на 3D съдържание, така че да осигури възможно най-богато триизмерно съдържание на клиентите си.


LG стартира услугата си 3D World за достъп до 3D съдържание

© PCWorld България, pcworld

Услугата 3D World ще се предлага под формата на приложение за CINEMA 3D Smart телевизорите LG, които компанията пусна на пазара през 2011 година. В новото поколение CINEMA 3D Smart телевизори, които бяха представени в България този месец 3D World ще бъде достъпен като икона за бърз достъп от главното меню Home Dashboard. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.