Panasonic стартира годишния конкурс за цифрова фотография LUMIX Award

Panasonic Маркетинг Европа обяви началото на осмия годишен онлайн конкурс за дигитална фотография LUMIX Award, който ще продължи до 30 април 2010. Дигиталните фотографи могат да участват по темата „Представете си музиката” с една снимка месечно, която най-добре улавя момента, когато музиката под формата на звук от инструмент или нещо от ежедневието се отразява на нашите визуални усещания.

Надяваме се, че наградите LUMIX Award ще окуражат дигиталните фотографи да използват своята креативност и да ни покажат чрез снимките си как едно невидимо явление като музиката може да бъде визуализирано в кадър от снимка.” обясни Свен Дебелщайн, старши мениджър продуктов маркетинг и оптически продукти за Panasonic Маркетинг Европа.

Конкурсът за дигитална фотография ще бъде активен шест месеца, от ноември 2009 до април 2010 година. Всеки месец ще бъде избиран победител, който ще получава като награда дигитален фотоапарат LUMIX DMC-ZX1 от Panasonic. Финалният победител в конкурса за най-добра снимка ще спечели фотоапарат LUMIX DMC-GF1 със сменяеми обективи заедно с билети за концерта на Blue Man Group. Двамата подгласници на победителя ще получат по един дигитален фотоапарат LUMIX DMC-FZ38. Всички получени фотографии ще бъдат преглеждани и оценявани от професионални фотографи и креативни директори.

Създаденият през 2002 година Европейски конкурс LUMIX Award промотира креативността в дигиталната фотография и предоставя интерактивна платформа за дигиталните фотографи, където те да споделят работата си. Всяка година, конкурсните теми са с различна креативна идея.

За повече информация за конкурса LUMIX Award можете да получите на адрес www.lumixaward.com.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.