Panasonic получи четири награди EISA

Призовете са за Lumix DMC-GH1, VIERA TX-P42V10E, HDC-TM300 и SC-HC3 Compact Stereo System.

Panasonic е удостоена с наградата Европейска мултимедийна камера 2009-2010 от името на European Imaging and Sound Association - EISA. Призът е за фотоапарата модел DMC-GH1 – най-новото попълнение в революционната за компанията серия LUMIX G Micro System. DMC-GH1 е нов фотоапарат с възможност за смяна на обектива и с професионални характеристики, положен в компактно и лесно за използване тяло.

Съдиите също така подчертават, че „в резултат от дългогодишната традиция в сферата на аудиопродуктите на някогашната сестринска марка на Panasonic – Technics, на пазара се е появила микро аудиосистема, която е като бижу в сравнение с всички подобни изделия, заемащи минимално място на масата или на рафта за книги. Пълномащабните колонки на системата са вградени в 66-милиметров конус, направен от твърд бамбуков материал, който помага за постигането на чист звук с отривисти, изчистени вокали. Дизайнът Dual Passive Radiator на устройството отстранява нежеланите вибрации и осигурява изчистен басов звук с минимален шум.

Наградите EISA ще бъдат връчени официално по време на формалната церемония – EISA Awards Ceremony – на 4 септември в хотел „Адлон Кемпински” в Берлин. Основана през 1982 г., Европейската асоциация за картина и звук (EISA) е мултимедийна организация, която тества продукти в сферата на потребителската електроника. Нейни членове са 50 списания от 20 европейски страни, чиято тематика са аудио, мобилните, видео и фото технологиите и изделията.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.