Ghost of Tsushima ще изпрати PlayStation 4

Играта ще се появи през лятото на 2020-а година
Както вече стана известно по време на State of Play събитието на Sony, дългоочакваното арт заглавие Ghost of Tsushima ще се появи през лятото на следващата година, като една от последните големи премиери за PlayStation 4 и характерно сбогом за конзолата, чийто наследник - PlayStation 5 се очаква само няколко месеца по-късно - в края на 2020-а.

От момента, в който Sony предложи доста задълбочен поглед към Ghost of Tsushima по време на E3 2018 изложението, за играта почти нямаше новини, така че феновете отдавна чакат малко повече информация за красивото заглавие на Sucker Punch. Играта ще е приключение в отворен свят, а трейлърът включва смес от геймплей и кинематографични сцени. Освен впечатляващите моменти с езда има и няколко сцени, които показват стелт механиката и леко вдигат завесата над историята.

Разбира се, най-впечатляващи са сцената с битката на лунна светлина, както и дъждът от горящи стрели, но подобни похвати сме виждали в доста филми. Ясно е, че играта разчита на артистичен подход към визията си, но тепърва предстои да разберем дали това ще е достатъчно, за да се превърне Ghost of Tsushima в класика и да помогне да запомним PlayStation 4.Главният герой Jin започва като редови самурай, след което приема по-мистериозната самоличност The Ghost, докато се опитва да спаси дома си. Той ще разчита на различни скилове и тактики, много от които не са особено самурайски, споделят от Sucker Punch. Повече детайли вероятно ще се появят с наближаването на премиерната дата, но засега Ghost of Tsushima изглежда добре.


още по темата

15 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри, които са софт лаунчнати в определени държави
30.11.2019 / 06:15
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.