SteelSeries Sensei 10 - ново оръжие за масово поразяване

Най-добрите резултати изискват десетки хиляди часове постоянни упражнения, вяра в собствените възможности и малко късмет. Въпреки това, когато има достоен противник от другата страна, всяко предимство е добре дошло.

Новата мишка - Sensei 10, представена от SteelSeries миналата седмица, ползва оптичен сензор "TrueMove Pro" и има скорост от 450 инча в секунда (IPS), 18000 DPI, отлична стабилизация и корекция на ghosting при по-бързи движения. Според Себастиан "Ceb" Дебс, един от най-добрите геймъри в света и член на екипа на OG, през годините през ръцете му са минали много мишки, но само Sensei е успяла да oтговори на очакванията.

"Намерих съвършенство в Sensei", каза Дебс, който спечели последните две години най-важното състезание в света DOTA 2 - "The International", използвайки тази мишка.

SteelSeries Sensei 10 - ново оръжие за масово поразяване

Sensei 10, наследник на едноименния модел на SteelSeries, който в продължение на десет години задава стандарта в света на електронните спортове. Ергономичната форма позволява мишката да бъде използвана както с лява, така и с дясна ръка, а дизайнът остава недостижим за много от конкурентите вече дълги години.

Универсалната форма с осем бутона позволява на играчите да използват различни стилове на игра, в зависимост от ситуацията. Във вътрешната памет на Sensei 10 могат да се запазват и до 5 профила с настройки. В допълнение, превключвателите са проектирани да издържат 60 милиона натискания.

Както заключи Брайън Лу от SteelSeries, инженерите на компанията са постигнали фантастичен резултат, като са останли верни на оригиналния дизайн, като с в същото време са подобрили ефективността на мишката, за да отговорят на нуждите на всеки играч.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.