Безплатните PS Plus игри за октомври са вече известни

По време на State of Play събитието на Sony, освен новини за доста предстоящи игри, станаха ясни и безплатните заглавия в PS Plus абонамента за месец октомври. От началото на следващата седмица потребителите с Plus ще могат да се пробват в бейзбола с последното заглавие на Sony от серията - MLB The Show 19. Голямата изненада и перла в предложенията за следващия месец обаче е The Last Of Us Remastered - изкючитено добре приетата ексклузивна серия за Playstation (Remaster-а за PS4 е доказателство).

MLB The Show 19 беше пусната през месец март, тази година и получи доста добри отзиви - колегите от Gamespot и дадоха 9 от 10. И докато заглавието е малко нишово, особено за българския геймър, е добре да видим Sony да предлагат толкова ново и интересно заглавие в безплатните предложения.

The Last Of Us Remastered между другото е подобрената PS4 версия на критично приетата PS3 игра на Naughty Dog. Пакетът включва не само Last Behind DLC-то, но и доста допълнителни функционалности. Игрите ще са налични от вторник - 1-и октомври за абонати на Playstation Plus. Бъдете сигурни, че сте добавили в колекцията си заглавията от септември, защото те ще изчезнат от безплатните игри след вторник.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.