Crypto е новият персонаж в Apex Legends

Apex Legends добави първия си нов герой - бързия Octane, много скоро след официалната премиера на играта. След това последва "електричаря" Wattson, който се появи в началото на Втори сезон през юли. Оттогава текат неспирни слухове и спекулации кой ще е следващия нов персонаж в играта. Оказва се, че има голяма вероятност това да е хакерът Crypto, който се появи в кадри от Apex.

Както колегите от IGN и Eurogamer забелязаха, мистериозният герой вече е в Apex Legends. Той може да бъде забелязан в Singh Labs, след като играчите влязат в определен бункер. В ниските нива на бункера, разбиването на врата води до героя, който седи пред компютърен терминал. Crypto разполага и с дрон, а много скоро след като е забелязан зад стъклото, той си плюе на петите, така че, ако искате да го огледате, ще трябва да сте бързи. За наша радост, модерният софтуер за запис и YouTube са хванали Crypto в крачка и той може да бъде видян в ето това видео:


Това все още не е доказателство, че Crypto ще се появи в Apex Legends, макар че подобни малки подсказки и великденски зайчета напомнят на една друга игра - Overwatch, която си служи с подобни методи за представне на новости. Хакерът Sombra беше обект на подобна интересна кампания.
още по темата

Играч похарчи 110 000 лева в Runescape

Бизнес моделът на модерните игри е тотално сбъркан
19.09.2019 / 10:51
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.