Call of Duty: Mobile ще се появи на 1-и октомври

Играта ще е free-to-play и ще се появи в страни с Google Play и App Store
Гответе се за Team Deathmatch и Battle Royale битки на смартфоните си. Activision обяви днес. че Call of Duty: Mobile ще се появи за Android и iOS устройства на 1-и октомври. Играта е разработена от студиото на Tencent - Timi и ще бъде безплатна и налична в страни, които разполагат с магазините Google Play и App Store.

Самата игра ще комбинира елементи от други заглавия от поредицата - като Black Ops и Modern Warfare. "Искаме да предоставим на играчите възможност да се насладят на шутър изживяване на мобилните си телефони, с Call of Duty геймплей", казва Крис Плъмър - вицепрезидент на мобилното подразделение на Activision. "Ще съберем елементи от най-добрите ни заглавия - включително карти от Modern Warfare като Crash and Crossfire, карти от Black Ops - Nuketown и Hijacked и много други".
Мобилната игра ще включва и специален Battle Royale режим, в който до 100 човека ще могат да се избиват в изцяло нова и огромна карта. Отборите ще са солови, двойки или съставени от четирима играчи. Ще има и превозни средства - ATV, хеликоптер и рафт. Изгледът ще може да се превключва между първо и трето лице, а на разположение ще бъдат шест разлчни класа герои.

още по темата

Китай ограничава времето за игра на непълнолетните геймъри

Освен това лимит ще има и при сумите, които те могат да зареждат в акаунтите си в рамките на един месец
08.11.2019 / 02:26

WoW Classic – най-шантавите предмети, които трябва да имате!

Изминаха почти два месеца откакто Blizzard ни удариха в носталгията с World of Warcraft Classic
19.10.2019 / 07:00

Играч похарчи 110 000 лева в Runescape

Бизнес моделът на модерните игри е тотално сбъркан
19.09.2019 / 10:51
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.