48 минути геймплей от Death Stranding не обясняват нищо!

Какво точно е Death Stranding? Въпреки множеството спекулации, слухове, теории на феновете, дори официална информация от самия Хидео Коджима, истината е, че все още не е съвсем ясно. Сега, благодарение на дълбоко потапяне в геймплей от Tokyo Game Show, може би ще разберем? 48-минутното видео показва как главният герой Сам броди из тихия и леко плашещ свят на Коджима, но този път можем да видим доста от RPG механиката на играта. Това включва менюта за поемане на задачи, изработка на екипировка и пренасяне на багаж. Всичко има определено тегло, така че играчите внимателно трябва да изберат какво да вземат със себе си.

Видеото показва Сам Бридджис, който трасира маршрут по карта с различни точки, след което се опитва да го следва. По време на пътуването има много препятствия и предизвикателства, не непременно от свръхестествен характер. Често те са бързи реки, въжета и използването на телескопични стълби. Главният герой също може да спи, да масажира раменете си и да свири на хармоника, за да забавлява своето "бебе в буркан".


От видеото отново много неща от историята остават неясни, но това, което е ясно е, че Сам ще се изправи в сравнително редки, но доста жестоки схватки с мъже в жълти костюми и по-късно - срещу мистериозните BT. Играчите ще могат да избират дали да се бият или да бягат, но вторият избор понякога означава зарязването на полезния товар.

Death Stranding е доста амбициозен и интересен проект и ни остава малко, преди да можем да го тестваме от първа ръка. Датата е 8.11.2019-а, а дотогава се забавлявайте с геймплей видеото.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.