Paradise Center се превръща в гейминг арена

В навечерието на първия учебен ден търговският център се готви да посрещне всички фенове на хитовата игра Minecraft
На 14 септември в Paradise Center всички малки и големи почитатели на световния феномен Minecraft ще имат възможност да станат част от играта. Търговският център ще се превърне в истинска гейминг арена, в която ще се включи и един от най-популярните геймъри в България – Преслав Иванов, известен повече под псевдонима си AETHELTHRYTH. Той ще излезе на Водна сцена на ниво 0, за да премери сили с трима от присъстващите на вълнуващото събитие. Гейминг надпреварата ще продължи три часа, като началото е точно в 16:30 ч.

AETHELTHRYTH ще сподели с всички гости на Paradise Center как и защо Minecraft се превърна в една от най-големите гейминг сензации сред тийнейджърите и кои са основните качества, които играта изгражда и развива в подрастващите. Също така той ще демонстрира пред публиката специални умения и ще сподели много хинтове за изграждането на батъл арена в Minecraft.

Преслав Иванов ще посочи трима почитатели на играта, които ще се качат на сцената и да премерят сили в пряк двубой срещу него на специално конфигурирани и любезно предоставени от Acer лаптопи.
По време на съботните гейминг емоции в Paradise Center трима от почитателите на Minecraft ще получат и специални награди от центъра. Всички гейминг фенове, които не са от София, но искат да присъстват на събитието, могат да проследят 3-часовия стрийминг на официалната страница на Paradise Center във Facebook.

От своето официално откриване през 2013 г. Paradise Center се доказа като най-атрактивното място за пазаруване и развлечения. През последните 6 години търговският център се утвърди като еталон за място, където всеки може да открие това, което търси. Именно затова търговският център обещава още много активности изненади, насочени към геймъри и авантюристи.
още по темата

Страхотни раници, с които да си носите лаптопа

Вече сте похарчили трудно спечелените си пари за лаптоп, а сега имате нужда и от средство за безопасното му пренасяне.
21.09.2019 / 02:00

ZTE представи най-мощния смартфон в света

Nubia Red Magic 3S идва с активно охлаждане и постига над 500 хил. точки в AnTuTu
05.09.2019 / 03:54

Samsung Galaxy Buds – по-малко за почти същите пари

Според корейците това трябва да са базови безжични слушалки
31.08.2019 / 04:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.