Поляците от CD Projekt Red имат да покажат още от предстоящото постапокалиптично заглавие Cyberpunk 2077. Студиото пусна ново 14-минутно видео, което предлага по-дълбок поглед към играта и различните умения и стратегии, с които може да се изпълни дадена мисия.

Ако играчите предпочитат соловите мисии, те могат просто с брутална сила да пробият пътя си до местния мафиотски бос, а екшънът стига до изтръгване на тежки картечници от кули. Има вариант, в които чрез хакване и стелт играчите могат да пробият различни защити и дори да поемат контрол над имплантите на враговете.

CD Projekt Red отбелязва, че в играта няма фиксирана система с класове и всеки може да създаде хибриден персонаж с умения, които пасват на стила му на игра. Какъвто и стил на игра да изберете обаче, трябва да внимавате, защото всички действия и избори, водят до различни последствия (подобно на познатата Witcher III). Изглежда историята има доста разклонения и вероятно множество различни начини да бъде изиграна играта и различни финали.

Все още не е ясно дали всичко това ще се трансформира в заглавие, което е приятно за игра и което ще повтори успеха на споменатия Witcher III, но поляците не бързат да пуснат играта и няколко пъти я отлагаха, което по принцип е добър знак. Послената официална информация е, че Cyberpunk 2077 ще излезе през април, 2020-а година, таак че се въоръжете с търпение. Ето го и самото видео: