Терминатор Т-800 и Жокера ще се появят в Mortal Kombat 11

Warner Bros. и NetherRealm Studios обявиха списък с новите персонажи в предстоящото DLC за Mortal Kombat 11. Култовият робот от лентата на Джеймс Камерън - Terminator T-800 е едно от попълненията, а приликата с Арнолд Шварценегер е налице. Вторият популярен герой е вечният опонент на Батман - Жокера.

Ако се притеснявате, че Mortal Kombat 11 започва да прилича на Injustice, случаят не е такъв. Сред новите герои, с които ще можете да играете, са класически персонажи от поредицата като Shang Tsung, Nightwold и вещицта Sindel. Към тях се присъединява още един култов комиксов герой - Spawn. Sindel ще се появи на 26-и ноември, а Terminator T-800 - на 8-и октомври.

Nightwolf и Shang Tsung вече са налични, а за Жокера ще трябва да почакате до 28-и януари. Spawn идва чак на 17-и март. Последните два ще бъдат налични в отделен пакет Kombat Pack (който струва 40$ и е включен в Mortal Kombat 11 Permium Edition).

NetherRealm има богата традиция във включването на интересни герои в Mortal Kombat сериите - сред DLC персонажите в Mortal Kombat 10 например присъстваха Jason, Хищникът и Xsenomorph, както и Leatherface от Тексаското клане.
още по темата

Gamescom 2019: Google Stadia обяви поддръжка на още игри

Сред тях е и култовото заглавие на поляците от CD Projekt RED - Cyberpunk 2077
20.08.2019 / 12:57

Излезе 11 част на култовата тупалка Mortal Kombat

В нея играчите ще могат да създават собствени персонажи
29.04.2019 / 11:06
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.