Най-важните нови заглавия от откриването на Gamescom 2019 (част 2)

Преди няколко дни изложението Gamescom 2019 за първи път бе открито с въвеждащо събитие, на което бяха показани трейлъри на доста очаквани игри. Вече ви показахме част от тях, а сега продължаваме с още заглавия.

Everspace 2Първият Everspace предложи интересна смесица от ролеви елементи и космически екшън. Продължението на играта се очаква през 2021 г.! Това май е първата обявена игра за 2021-ва.

FIFA 20Радвайте с е футболни фенове, задава се нова FIFA. Не че с особена изненада. Не сме най-големите фенове на поредицата, но оценихме анимациите.

DisintegrationDisintegrtation е нов шутър от Макръс Лето – един от създаделите на Halo. Заемките от хитовата поредица са повече от очевидно. Също така, ако не прочетете заглавието, то през първите секунди може да си помислите, че гледате трейлър на Destiny.

GyltGylt ще е ексклузивно заглавие за Stadia и затова е малко странно, че то бе сред показаните по време на откриването на Gamescom, а не на презентация на Google, която се състоя буквално часове по-рано. Това обаче това не е толкова важно, тъй като играта изглежда обещаващо.

Destiny 2: ShadowkeepЕто я и самата Destiny. Разширението за втората част на играта носи името Shadowkeep и се очаква след няколко седмици.

Erica: An Interactive ThrillerТова може би е първата високо-бюджетна филмова игра (т.е. заснета е с камера). За пръв път разбираме нещо повече за заглавието от Paris Games Week 2017, като то вече е на пазара.

Port Royale 4Мина почти десетилетие след последния Port Royale. Таймингът е интересн, тъй като тази година година нова част на поредицата Anno – Anno 1800. Въпреки това сис трува да се отбележи, че трейлърът на Port Royale 4 бе е един от най-креативните. В него се проследява съдбата на буре с ром, което бива натоварено на кораб, след това пада в океана и в крайна сметка отива за строителен материал в развиваща се колония.

Iron HarvestIron Harvest е стратегия в реално време, чието действие се развива алтернативна версия на 20-те години а миналия век, където човечеството е създало големи крачещи бойни машини – "мехове" (mechas). Това май е най-важното, което трябва да знаете за играта...
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.