Появи се нов мултиплейър трейлър на Doom Eternal

Id Software и Bethesda вдъхнаха нов живот на класиката Doom с римейка от 2016-а, но една от слабите страни според много играчи, беше мултиплейъра. "Нямаше много класически Doom в мултиплейъра на играта ни от 2016-a и играчите го забелязаха", призна изпълнителният продуцент Марти Стратън по време на E3 2019 изложението. Нов трейлър на предстоящия Doom Eternal показва, че компанията е обърнала внимание на забележките на геймърите и е създала изцяло нов Battle Mode.

Doom Eternal ще се появи официално на 22-и ноември 2019-а година, а двата режима на игра - кампания и Battle Mode ще са налични от самото начало. Въпросният мултиплейър режим изправя играчите един срещи друг във формат двама срещу един. Един от играчите избира Slayer - култовия герой от сериите, а други двама действат като демони (могат да избират от пет различни типа, всеки със свои особености на геймплея - Pain Elemental например може да лети, но има малко кръв, докато Mancubus е типичен танк).
Всяка от двете страни в този мулти режим ще трябва да играе стратегически, за да победи. Slayer може да генерира буустове или кръв, в зависимост от това как убива опонентите си, докато демоните ще могат да поставят капани и да призовават AI помощници, за да преборят Slayer-a. За да спечели мач, играчът, който използва Slayer, трябва да убие втория демон в 20 секунден интервал от убийството на първия. Ако не успее да го направи в този интервал, убитият демон се възражда. За да спечелят, демоните просто трябва да убият Slayer-a.

Doom Eternal ще бъде мултиплатформено заглавие, налично за PS4, Xbox One, Switch, Google Stadia и разбира се - PC.

още по темата

Gearbox обяви Homeworld 3

Предишната игра от поредицата видя бял свят преди 16 години
02.09.2019 / 05:03

Microsoft ни подслушва през Xbox

Контрактори на технологичния гигант преслушват гласовите команди на игралната конзола и Cortana, "за да подобрят технологиите"
22.08.2019 / 11:41
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.