Minecraft Earth ще се появи този месец в затворена бета

Мина известно време откакато чухме за пръв път за проекта Minecraft Earth - версията с добавена реалност на популярната игра на Mojang. Подобно на Pokemon Go, Minecraft Earth ще смеси елементи от реалността с пикселизираните блокчета, които са ни толкова добре познати. Компанията първоначално обяви, че затворената бета ще е достъпна през лятото, а сега имаме по-конкретна информация и нов трейлър.

Първата версия ще е достъпна след две седмици за iOS устройства, като Android ще последва малко по-късно. Това не е изненадващо, защото на WWDC събитието видяхме геймплей от играта. Новият трейлър показва доста от геймплея и какво ще можете да правите по улиците с телефон в ръка.

За да бъдете от първите, които да получат достъп до играта, ще трябва да се запишете ето тук (трябва ви телефон с минимум iOS 10 или Android 7). Достъпът ще е ограничен, докато Mojang преценява натоварването на сървърите и се готви за свободното пускане на играта. Още нещо - ако имате достъп до бетата и не играете в продължение на седем дни, мястото ви ще бъде предоставено на друг.Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.