AMD раздава тримесечен Xbox пас с всяка покупка на Radeon RX 5700 и Ryzen 3000

Новото предложение на AMD - Xbox Game Pass for PC - вече е в действие. То осигурява допълнителен тримесечен достъп до Xbox пропуск за игри и за PC при закупуването на графични карти от серията AMD Radeon RX 5700 (налични от 7 юли), на процесори от серията AMD Ryzen 3000 (налични от 7 юли), както и на други избрани продукти на компанията от участващите в промоцията търговски вериги.

С новата пакетна оферта геймърите могат да играят на Gears 5, когато се появи през есента (от 10 септември 2019 г.) както и на над 100 други висококачествени PC игри от август 2019 г., налични за изтегляне и гейминг с висока резолюция. Xbox ще продължи да добавя още заглавия в библиотеката, като включва още игри от Xbox Game Studios и популярни разработчици на игри за РС от деня, в който игрите биват пуснати на пазара.

Предложението Xbox Game Pass for PC е с голяма стойност за геймърите, в комбинация с производителността и функционалността на новите продукти на AMD. Графичните карти AMD Radeon RX 5700 серия, базирани на RDNA архитектура, са проектирани за екстремна 1440p производителност. Новите процесори AMD Ryzen 3000 серия в момента са най-усъвършенстваните настолни чипове в света за максимални гейминг изживявания.

Допълнително за предложението Xbox Game Pass for PC можете да научите тук, а подробности за програмата, както и за избраните продукти на AMD ще намерите тук.
още по темата

Amazon разработва и игра "Властелинът на пръстените"

Преди време компанията обеща на феновете на Толкин сериал, но все още не е ясно кога може да бъде очакван той и какво ще представлява
11.07.2019 / 10:36

Мистериозен чип на AMD е по-производителен от 18-ядрения флагман на Intel

Неанонсиран процесор на AMD с кодово име MS-7C34 изпреварва Intel Core i9 9980XE
27.06.2019 / 02:06
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.