Най-интересните PC анонси на E3 2019 (част 2)

Още заглавия от PC Gaming Show
Вчера ви показахме трейлъри от някои от най-интересните игри от PC Gaming Show точно преди началото на E3 2019. Продъжаваме с още интересни анонси от събитието.

Planet Zoo

След успешната Planet Coaster, където можете да строите увеселителни паркове, сега разработчиците от Frontier са се насочили към по-природни забележителности. Както подсказва името Planet Zoo ще позволи на играчите да развиват свои зоологически градини. Тази есен се очаква бета версия.

Shenmue III

Известният гейм дизайнер Ю Сузуки се качи на сцената на PC Gaming Show, за да говори за новата си игра, която се очаква през ноември за Windows и PlayStation. Миналата година създателите на заглавието се обърнаха към феновете за финансиране на неговата разработка. Събрани бяха над 7,1 млн. долара.

Vermintide II

Warhammer: Vermintide II е доста успешна и е съвсем жива. Пример за това е вниманието на разработчиците. С Vermintide II: Versus в нея ще бъде добавен режим за отборни сражения (4 срещу 4), който ще допълни кооперативния такъв.

Cir Tales

Cir Tech внася свежест сред JRPG-тата, заигравайки се с времето. В играта ще можете да следите няколко различни истории във времето, давайки ви възможност "да учите за миналото и да действате настоящето, за да пренапишете бъдещето". Очаквайте всичко това през 2020 г.

Valfaris

Valfaris изглежда като още една Metroidvania, но с фокус върху тежки оръжия и хеви метъл естетика.

Maneater

"Яж, изледвай, еволюирай" - това е мотото на Maneater, където в общи линии влизате в ролята на акулата от филма Jaws. В трейлъра можете да видите рибар, който е злодеят в играта, както и да вкусите малко от простоватия хумор. Разработчиците описват творението си като "shaRkPG".

Telling Lies

Ако сте играли Her Story, то може би ще знаете какво да очаквате – детективска история, представена чрез смесица между реално заснети сцени и изкуствен компютърен интерфейс. Трябва да разнищвате загадки, гледайки множество странни клипчета. В Telling Lies обаче ще има повече герои, а историята ще се разкава чрез "видео дневници", вместо записи от полицейски разпити.

Warframe

Вече съм загубил броя на ъпдейтите на Warframe, но сега е време за нов годишен такъв. Повече информация за него се очаква на 6 юли. Сега обаче е ясно, че разработчиците ще добавят битки в космоса. Звучи амбициозно.

El Hijo

Игра с интересна визия. В превод заглавието ѝ на български език означава "Синът". Изглежда като стелт игра, чието действие се развива в Мексико.

още по темата

Най-интересните PC анонси на E3 2019 (част 1)

PC Gaming Show се завръща на E3 2019 с разнообразие от заглавия
11.06.2019 / 03:46

Days Gone ви поставя срещу безумни, изяждани от яростта същества

Дългоочакваното заглавие за Playstation 4 направи дебют след пет години разработка
03.05.2019 / 04:05
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.