Най-интересните PC анонси на E3 2019 (част 1)

PC Gaming Show се завръща на E3 2019 с разнообразие от заглавия
Тазгодишното издание на най-известното гейминг изложение E3 стартира днес, но много от новостите на него вече са ясни. Преди събитието се проведе т.нар. PC Gaming Show, чиито акцент, както си личи от заглавието, са игрите за компютър.

Както обикновено заглавията от него може да не бъдат видени на на други прес събития на самото E3. Нека видим най-интересното, което бе обявено тази година.

Evil Genius 2

Изминаха 15 години от появата на Evil Genius и продължението на играта най-сетне се вижда на хоризонта. Разработчиците от Rebellion показаха първи трейлър от играта, пълен Джеймс Бондски бъзици и различни клопки. Засега не получаваме геймплей материал, но със сигурност харесалите оригинала вече потриват ръце.

Vampire: The Masquarade – Bloodlines 2

Друго продължение на заглавие отпреди 15 години Играта бе обявена в рамките на GDC през март, а сега Paradox ни дават първи (макар и кратки) кадри от геймплея. В допълнение на новия трейлър разработчиците са публикували и клипче, в което разясняват историята на новата игра.

Chivalry II

Някои може би ще кажат, че вече имаме игра в духа на Chivalry II, прикрита под името Mordhau. Ако очаквате официалното продължение обаче, то ще трябва да изчакате до 2020 г. На пръв поглед то изглежда не толкова изкуствено, като задачите на играча ще бъдат неща като горене на къщи и елиминиране на противници, вместо завладяване на зони

Midnight Ghost Hunt

Дебютният трейлър на играта напомня Typhon Hunt режима на Prey, който пък е вдъхновен от Prop Hunt за Garry’s Mod. Играчите могат да бъдат призраци или ловци на такива. Първите могат да обладават предмети от обкръжението и да замерят с тях ловците. Уловката е, че в полунощ силата им нараства и те могат да ги нараняват

Last Oasis

Worlds Adrift не успя да добие популярност, но на хоризонта се задава ново "ship-building" заглавие, което се цели в същата ниша. Новата игра изглежда като алтернативна визия за средновековието с пустинни крепости и странни превозни средства. Не знам какъв точно ще е геймплеят, но поне изглежда интересно.

Age of Wanders III: Planetfall

Civilization със зомбита-киборги и динозаври с лазери. Така май е най-лесно да се опише Planetfall. Играта вече не е новост и дори се очаква да излезе в началото на август. Не знам как ще сработи горната комбинация, но звучи разведряващо.

Zombie Army 4: Dead War

Излезе ли нов Sniper Elite, може да очаквате и нова Zombie Army. Четвъртата Sniper Elite е вече на няколко години и, логично, на хоризонта се задава Zombie Army 4: Dead War. Леко изненадващо е обаче, че заглавието идва със същите кооперативни идеи за четирима играчи, които бяха използвани миналото лято в Strange Brigade.

Remnant: From The Ashes

Ако сте харесали Dark Souls отпреди няколко години, то препоръчвам да следите Remnant: From The Ashes. Новото заглавие обещава повече стимули за преиграване, сред които алгоритмично генерирани нива, тайни и разнообрази от противници. Всичко звучи добре на теория, но тепърва предстои да видим колко добре се справя въпросното генериране
още по темата

Три четвърти от приложенията носят сериозни рискове за сигурността

Според доклад на Positive Technologies 35% от апликациите имат слабости, свързани с несигурното предаване на чувствителни данни
21.06.2019 / 03:29

Най-интересните PC анонси на E3 2019 (част 2)

Още заглавия от PC Gaming Show
12.06.2019 / 08:19
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.