Ако сте почитатели на японските игри, няма как да не сте чували за Death Stranding - отрочето на Хидео Коджима, геният, който дълги години стоеше зад успехите на Konami и серията Metal Gear Solid. Играта обещава да има изключително интересна и неконвенционална история, а сега имаме и официалната дата, на която ще можете да се сдобиете с това откачено творение на Коджима. Всъщност, предварителните поръчки вече са отворени в много онлайн магазини, а освен датата 8-и ноември, имаме и информация за различните издания, в които ще се предлага заглавието.

В типичния ексцентричен стил на Коджима ще има специално издание, което ще включва и пълноразмерно бебе в капсула - ключов елемент от историята на играта (за която въпреки множеството слухове, не знаем нищо със сигурност). Collector's Edition ще струва 200 долара, но в резултат ще можете да изкарате акъла на всичките си приятели и роднини, като поставите този мърчандайз на видно място в дома си.

Разбира се, има и доста по-приемливи версии, с които ще получите различни джунджурии - ключодържател, куфар и доста благинки в играта.