Borderlands 3 ще се появи само след няколко седмици и изглежда сега е добър момент да си припомним предишните версии на тази забавна RPG пуцалка на Gearbox Software. Очевидно Sony също са на това мнение, защото в безплатните игри за абонати на PSN Plus услугата на Playstation е включена Borderlands: The Handsome Collection. Това на практика са ремастерирани версии на Borderlands 2 и Borderlands: The Pre-Sequel, заедно с всичи DLC пакети и подобрен мултиплейър.

Ако разполагате с PS4 Pro конзола, ще можете да играете двете заглавия в 4K резолюция, а ако сте цъкали игрите за PS3, ще можете да продължите директно от последния си сейв - има порт към PS4 на всички сейвове.

Другата безплатна игра, която ще получат потребителите, е Sonic Mania - тя ще ви срещне с популярния хипербърз таралеж на Sega - и безспорно ще хареса на по-малките геймъри. Игрите ще се появят в PSN на 4-и юни, което ви дава още няколко дни да изтеглите предходните две безплатни заглавия - What Remains of Edith Finch и Overcooked, ако вече не сте го направили.