Бъг прави Sub-Zero невидим в Mortal Kombat 11

Има няколко персонажа от Mortal Kombat вселената, които могат да стават невидими, но не и както Sub-Zero в Mortal Kombat 11. След като играта излезе официално миналия месец, играчите отриха интересен бъг, който позволява култовия "студен" герой да изчезва.

Въпросният бъг може да бъде активиран при много специални условия. Първо, Sub-Zero трябва да има достъп до Ice Klone таунта. За разлика от други бойни игри, в които таунтовете се изпълняват с натискане на бутон или комбинация от бутони, в Mortal Kombat 11 след края на рунда се избира произволно таунт от вече отключените. Има и други изисквания, за да се активира даден таунт - в този случай Sub-Zero трябва да се намира близо до опонента си в ъгъла.

Изглежда бъгът се намира в кода на анимацията на таунта - при който Sub-Zero за момент изчезва, за да се появи по-далеч от опонента си в подготовката за следващия рунд. Веднъж след като Ice Klone таунтът е активиран, единственото, което трябва да направите, е да използвате специалния удар Kold Shoulder, за да стане Sub-Zero невидим. Ефектът продължава докато Sub-Zero не получи удар.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.