SquareEnix показа нов трейлър на Final Fantasy VII Remake

Минаха почти 4 години от момента, в който SquareEnix обяви официално, че е чула молбите на феновете и ще направи римейк на култовото японско RPG - Final Fantasy VII. През тези години обаче японците бяха доста оскъдни на информация, меко казано. Това се промени в края на миналата седмица, когато нов тийзър на заглавието изплува в интернет пространството.

Видеото дава възможност на феновете да погледнат към около минута геймплей и кътсцени. Играта изглежда доста добре, но остават опасения как ще се справят от SuaqreEnix с представянето на историята и различни комични моменти в тази доста по-сериозна графично версия. Компанията заяви офциално, че римейкът ще бъде пускан на части, за да може да покрие цялата история на Final Fantasy VII без да се налага да бъде премахвано съдържание, като същевременно чакането на феновете ще бъде сведено до по-приемливи пропорции за всяка от частите.

Все още няма официална дата за дебюта на първата част, а играта засега е обявена само за PS4, макар че тя най-вероятно ще се появи заедно с конзолата PS5 или малко след нея.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.