Мод превръща Fallout 4 в японско аниме RPG

Far Harbor експанжъна за Fallout 4 добави доста интересни загадки и някак придаде на играта източна атмосфера. Един модър обаче сметна, че това не е достатъчно и взе нещата в свои ръце. Потребителят в Nexus Mods - Hyokomod, е създал AnimeRace Nanakochan модификация, която добавя аниме герои във Fallout 4. Основната причина за решението на модъра е било разочарованието от начина, по който е изглеждала Kasumi в новия експанжън - Far Harbor.

"Бях много ентусиазиран и отидох да я видя веднага. След това обаче се разочаровах и бях отчаян, че перфектната Kasumi не съществува в този свят на Bethesda", пише Hyokomod. "Трябваше да избера пред това да спра да играя или да създам своя собствена Kasumi".

Hyokomod е избрал втората опция и е създал AnimeRAce Nanokochan модификацията. Вместо просто да подмени визията на една от героините в играта, този мод добавя цяла раса от аниме герои. В добавката има дори инструменти, с които всеки играч може да създаде свои аниме персонажи. Модът превръща играта в нещо наистина екзотично - смесвайки пост-апокалиптичната стиймпънк запазена марка на Fallout с японската аниме култура.

Модът обаче работи изненадващо добре с оригиналната история на Far Harbor - която разказва за далечен остров, на който раса от самоосъзнати андроиди имат сериозни философски проблеми, касаещи тяхната човечност и индивидуалност. Превръщането на тази раса в аниме герои дава на Fallout усещане за японско RPG - което е освежаващо, дори ако не си падате по точно този стил.

още по темата

Какво ще играем през 2019-та година? – част II

Продължаваме със следващите заглавия с потвърдена премиерна дата...
05.01.2019 / 11:37

Netflix ще прави игрален сериал по Cowboy Bebop

Игралната версия на Cowboy Bebop ще бъде 10 епизода и ще е копродуцирана от Tomorrow Studios
28.11.2018 / 11:14
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.