Hearthstone Rise of Shadows пристига днес

Новият експанжън на Blizzard обещава да разтърси мета играта
Hearthstone ще получи доста сериозна инжекция свежа кръв с пристигането на Годината на дракона и новия експанжън на популярната игра - Rise of Shadows. Той добавя нови 135 карти и E.V.I.L герои към мета играта - историята казва, че те се опитват да превземат летящия град Dalaran. С пристигането на новата година, много карти ще излязат от метата - а именно постарите експанжъни - Journey to UnGoro, Knights of the Frozen Throne и Kobolds and Catacombs. Това на практика ще унищожи някои от най-играните декове през последната година и ще отведе играчите към тотално нови стратегии.

Кога?

Вероятно необходимата информация вече е изтеглена и чака, защото официално трябва да можете да отваряте декове от новия експанжън днес - на 9-и април след 15 часа източно време (което в България се трансформира в
22:00 часа днес). Blizzard всъщност никъде не цитира точното време, в случай че се получат сривове, бъгове и други проблеми и се наложи дебютът да бъде отложен. Предходните експанжъни се появиха в този часови диапазон, така че очакваме традицията да бъде спазена.

Ако нямате търпение да започнете да отваряте декове, които сте спечелили или предплатили, съветваме ви да изчакате поне няколко часа след официалния старт, за да се успокоят сървърите и да има по-малка вероятност от бъгове. Вероятно играта ще бъде нестабилна през тези първи часове, имайте и това предвид.

още по темата

BlizzCon 2019: Diablo IV, Overwatch 2, WoW Shadowlands и още!

BlizzCon 2019 стартира ударно с толкова много вълнуващи и дългоочаквани анонси...
01.11.2019 / 10:55

WoW Classic – най-шантавите предмети, които трябва да имате!

Изминаха почти два месеца откакто Blizzard ни удариха в носталгията с World of Warcraft Classic
19.10.2019 / 07:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.