Ирландски сайт предлага предварителна поръчка за Dragon Age 4

GameStop публикува и датата, на която се очаква да излезе четвъртата част на популярната поредица
Ако сте фенове на Dragon Age поредицата на BioWare и ви липсват новини, този материал е точно за вас. На ирландския сайт GameStop се появи опция за предварителна поръчка на Dragon Age 4, заедно с изображение и дата, на която играта ще бъде налична. Преди да бързате да се радвате трябва да знаете, че подобни опции за предварителна поръчка обикновено са фалшиви и са създадени или погрешка или с цел да се възроди интереса към заглавието. BioWare неотдавна споделиха, че Dragon Age 4 е доста далеч от официално представяне.

На GameStop сайта има няколко опции - 59,99 евро за PC версията на играта, Xbox и PS4 вариантите струват 69,99 евро. Сайтът добавя, че към всяка поръчка ще има и безплатна Pop Vinyl фигурка. Датата, която сайтът цитира за излизане на Dragon Age 4 е 29-и декември 2019-а, макар че това може просто да е крайната дата за приемане на предварителните поръчки.

Ирландски сайт предлага предварителна поръчка за Dragon Age 4

© PCWorld България screenshot, GameStop


В момента на написване на този материал, опцията за предварителна поръчка все още е налична (направихме и скрийншот, в случай че листингът бъде свален). Не сме опитвали да правим поръчка, така че - ако имате излишни 60 евро, напишете ни какво е станало, макар че най-вероятно ще трябва да почакате поне до края на годината за повече информация по темата.

още по темата

1/3 от тийнейджърите у нас не различават фалшивите новини

40% от младежите между 15 и 19 години преценят достоверността на информацията само на база..интуиция, а над 30% вярват безусловно на големите медии
25.07.2019 / 02:19

Превю: Може ли Anthem да бъде изкуплението на BioWare за ME: Andromeda?

Кратък обзор след 10 часа, прекарани с отвореното демо на предстоящата пуцалка
04.02.2019 / 11:28

Директорът на “Dragon Age” напуска BioWare

Майк Лейдлоу ще поддържа връзка с феновете в Twitch и Twitter
13.10.2017 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.