VR услугата Viveport Infinity ще струва 26 лв на месец

Стартът ѝ ще е на 2 април
Viveport обяви цените на своята неограничена абонаментна услуга за виртуална реалност (VR), която бе официално анонсирана по време на CES 2019 през януари. Viveport Infinity стартира официално на 2 април на цени 25,99 лв на месец или 199 лв на година.

Компанията в момента предлага услуга, даващата на потребителите достъп до пет VR приложения и игри. Новото предложение дава достъп до каталог с над 600 приложения и игри без месечно оганичение.

Новите Viveport потребители пък могат по всяко време да се запишат за безплатно двуседмично членство, за да се насладят на неограничен гейминг с Viveport Infinity. От компанията посочват още, че заглавия като Angry Birds VR: Isle of Pigs вече са насрочили датата на своята премиера в услугата, така че да съвпадне с глобалната такава,

"Изградихме нов модел за виртуална реалност, който акцентира върху богатия избор от VR съдържание, създадено от индустрията, и дава причина на потребителите да прекарват повече време от всякога с шлема на главата си, споделя Рикард Стайбер, президент на Viveport. Същевременно разширяваме мрежата си от разработчици, а възможностите за доходи се повишават, тъй като увеличаваме печалбата от всеки Infinity потребител. На мнение сме, че този модел отговаря на начина, по който потребителите искат да си взаимодействат с VR."

Viveport Infinity ще бъде наличен за притежателите на VIVE и Oculus Rift. Със съвместимите заглавия Viveport Infinity също така ще достига и до всеки друг самостоятелен шлем, създаден на WAVE платформата на VIVE.

За да подкрепи допълнително разработчиците на Viveport Infinity, Viveport ще увеличи дяла от печалбата на всеки един от тях на 80/20 от 70/30. Стартирайки от 1-ви април, до края на 2019 г. това увеличение в приходите ще бъде налично за всички заглавия във Viveport Infinity.
още по темата

CES 2019: HTC Vive представи два нови шлема за виртуална реалност

Компанията подготвя продукт с възможност за следене на погледа
09.01.2019 / 01:20

YouTube пусна VR приложение за Oculus Go

То вече е достъпно и за PlayStation VR, Daydream, HTC Vive, и Samsung Gear VR
13.11.2018 / 09:45

Виртуална реалност събра малки и големи в Play Hub: Next Level

Да влезеш в Матрицата за 15 минути - част от Sofia Game Night
05.11.2018 / 10:23

Facebook може би ще пусне очила за добавена реалност

Все още обаче не е ясно кога
30.10.2018 / 03:54
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.