Huawei организира турнир по PUBG на P smart 2019

Ексклузивното събитие ще се проведе на 2-ри февруари
Турнир за мобилен геймин ще проведе Huawei България на 2 февруари. Инициативата е разработена съвместно съвместно с двама от най-популярните български геймъри в YouTube – Никола Димитров, по-известен като Nikicha1, и Преслав Иванов – Aethelthryth. Събитието ще се състои на засега необявено място.

На 2 февруари десет играчи на PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), преминали през своеобразни квалификации, ще премерят сили в битка за голямата награда – новия Huawei P smart 2019.

Записването за турнира става през Facebook страниците на Nikicha1 и Aethelthryth, като желаещите да се включат в надпреварата трябва да изпратят коментари с видео на техен ключов момент от PlayerUnknown’s Battlegrounds. Седем участника ще бъдат подбрани от Никола и Преслав, а останалите трима ще са авторите на постове с най-много лайкове.


още по темата

Facebook тайно плаща на потребители за пълен достъп до техните данни

VPN приложение, наречено Facebook Research, позволява на компанията да има пълен достъп до цялата смартфон и уеб дейност на включилите се в програмата
30.01.2019 / 03:46

Huawei P smart 2019 – повече за същата цена

Средният клас смартфони продължава да поднася изненади
25.01.2019 / 03:55

LG и Huawei показват първите си 5G устройства на Mobile World Congress

Китайската компания ще покаже своя модел със сгъваем дисплей, LG залага на висока производителност и възможност за продължителна поддръжка на високи скорости
24.01.2019 / 04:46

Мобилните игри движат гейм индустрията

Една пета от приходите от ИТ дейност, генерирани в София, са от разработчици на игри
22.01.2019 / 03:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.