5 причини да се вълнувате от задаващия се експанжън за Elder Scrolls Online

Elsweyr разширението се очаква в средата на годината
На 15 януари ZeniMax обяви третия експанжън за своето популярно MMORPG Elder Scrolls Online. Той носи името Elsweyr и се очаква на 4 юни. Още на 20 май феновете ще имат възможността да направят предварителни поръчки, така че да са сигурни, че ще имат достъп до новото съдържание на мига в който то бъде пуснато официално.

Ето пет причини да се вълнувате от задаващия се Elsweyr:

Дракони!

Драконите най-после ще се появят играта. Много от феновете обаче може да са учудени от този факт, тъй като действието в ESO се развива в период от историята на поредицата, където тези същества са избити. Никой не е виждал дракон от 400 години

Както и да е. ZeniMax са решили да ги върнат обратно драконите, с което да привлекат обратно едно поколение, за което Elder Scrolls се свързва именно с тях. Този път няма герои като Dovahkiin, който да абсорбира душите на победените същества

Самите дракони изглеждат страхотно. Картинките от играта изглеждат вълнуващи, макар че на пръв поглед тя изглежда различно от познатите до момента Dark anchors и abyssal geysers. Надяваме се драконите да се появяват на случаен принцип, така че да не станат част от рутината и да има различни видове.

Котки!

Коткоподобните Khajiit не са нещо ново, но всички знаем, че котките са половината трафик в интернет. Слава Богу, действието няма да се развива в Skyrim, което би било твърде мързеливо от страна на разработчиците. Вместо това ще видим сблъсък между котешки и драконови нокти в саваните и пустините на Elsweyr.

Според ZeniMax новите пространства за изследване са горе-долу толкова, колкото тези, добавени миналата година като част от Summerset. Самият Elsweyr пък не е виждан в Elder Scrolls игрите от 1994 г.Некромансъри!

Некромансърите са нов клас, който ще е достъпен за играчите в Elsweyr. Тази новина определено зарадва феновете. Гледайки колко добре се вписаха некромансърите в Dialblo III през 2017 г., сега явно ZeniMax искат да постигнат нещо подобно и в ESO.

Разбира се, директните сравнения са неподходящи. Все пак некромансърите добре се вписват в играта. В нейния свят тези умения са позволени, стига да имате правата върху тялото и душата на някого, за да можете да експериментирате върху него.

Дълга история!

ESO се превърна в едно от най-успешните MMO-та, но не е тайна, че голяма част от този успех стъпва върху експанжъните. Големите такива обаче, като Morrowind и Summerset, се случиха през една година.

С Elsweyr се надяват да задържат вниманието на феновете за по-дълго, разделяйки историята на части, които ще бъдат пускани постепенно. Основното действие ще предложи около 30 часа игра и ще дойде в началото на юни. След това ще бъдат пуснати пачове с нови подземия и всичко ще завърши с финална добавка през четвъртото тримесечие на 2019 г.

5 причини да се вълнувате от задаващия се експанжън за Elder Scrolls Online

Започнете отначало!

Elder Scrolls Online ви дава достъп до на практика всички области, независимо дали сте ветеран или нов играч. Това ще е така и в Elsweyr. С други думи, ако ESO не ви е заинтригувала, защото например в нея няма дракони, то спокойно можете да започнете да играете това лято.
още по темата

Безплатната мобилна игра "Уно" на Mattel е достъпна за целия свят

Приложението вече е налично за iOS и Android
18.01.2019 / 03:30

Излезе първи тийзър на новия сезон на "Игра на тронове"

Той стартира на 14 април и ще е последен След това обаче се задава нов сериал!
14.01.2019 / 05:18

Какво ще играем през 2019-та година?

Измина още една много силна година за гейминга... Но какво следва?
29.12.2018 / 01:14

The Elder Scrolls: Legends няма да се появи за PS4?

Политиката на Sony за забрана на междуплатформения гейминг може да лиши собствениците на PS4 от новото заглавие
13.08.2018 / 02:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.