Бъг в играта Fallout 76 изключи ядреното оръжие по празниците

Според Bethesda пач за този проблем трябва да се появи още днес
Новата година дойде доста тихо и без особени фойерверки в постапокалиптичния свят на Fallout 76. Бъг в кода на играта доведе до невъзможност за използване на ядрено оръжие и докато много потребители смятаха, че това е търсен ефект заради празниците, Bethesda официално потвърди, че има проблем и в момента работи по решаването му.

Обикновено в началото на всяка седмица в играта се пускат нови кодове за изстрелване на ядрено оръжие. Играчите трябва да намерят тези кодове, пазени от сложни вграгове, след което да ги въведат в ядрените силози и да изберат специфична част от картата, върху която да се посипе ядреният огън. Тази седмица обаче нови кодове не се появиха, а старите просто не отключваха ядрените бункери.
Според Bethesda пач за този проблем трябва да се появи още днес и докато не е толкова лошо новата година да започне без ядрени удари, всичко това илюстрира сложната ситуация, в която се намира Fallout 76. В бета версията на играта също имаше сериозен бъг, който директно я изтриваше, вместо да позволи на играчите да се включат в демото. Преди броени седмици пък изтече чувствителна информация от сървърите на играта, съдържаща имена, мейли и номера на кредитни карти.

още по темата

Русия може да изпробва пълно прекъсване на интернет

Страната ще тества пълна комуникационна изолация
12.02.2019 / 08:17

Бъг при FaceTime ви позволява да подслушвате човека отсреща, преди да е вдигнал

От Apple уверяват, че се работи по решение
29.01.2019 / 03:47

Най-очаквани игри на есен 2018 (част първа)

Есента на рока...
08.10.2018 / 09:03

The Elder Scrolls: Legends няма да се появи за PS4?

Политиката на Sony за забрана на междуплатформения гейминг може да лиши собствениците на PS4 от новото заглавие
13.08.2018 / 02:09
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.