Stranger Things 3: The Game е пикселизирано приключение за феновете

Очаква се играта да се появи заедно с трети сезон на Stranger Things през 2019-а
По време на The Game Awards създателите на популярния сериал Stranger Things обявиха, че се задава нова видеоигра за всички фенове на поредицата. Stranger Things 3: The Game е дело на разработчиците от Bonus XP - които създадоха и първата игра по сериала за мобилни устройства. Новата част следва ретро усещането от оригинала - играта е екшън-приключение от изометрична перспектива, което е изпълнено в стил 80-те - подобно на игралната лента.

Все още няма много детайли, но се очаква играта да се появи заедно с трети сезон на Stranger Things през 2019-а. Друга интересна подробност е, че тази игра ще бъде налична за "всички платформи", което най-вероятно означава PS, XBOX, PC и мобилна версия, а може би някоя от конзолите на Nintendo също така. Догодина се очаква и още едно заглавие по Stranger Things, този път от сериите Telltale Games, но за него информацията е още по-оскъдна.

още по темата

Nintendo пуска два нови модела Switch това лято?

Едното устройство се очаква да бъде с акцент върху преносимостта и по-ниската цена, а другото - да се конкурира в премиум сегмента
25.03.2019 / 03:46

Третият сезон на Stranger Things ще дебютира на 4-и юли

Култовият трилър се завръща с още чудовища и напрегнати моменти
02.01.2019 / 12:49
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.